Стартира проект „Доброволчеството – радост и отговорност” по програма „Младежта в действие”.

Go down

Стартира проект „Доброволчеството – радост и отговорност” по програма „Младежта в действие”.

Писане by tcvetelinka on Вто Мар 13, 2012 2:32 pm

Сдружение „Чипровци, Алтернатива и Развитие - ЧАР” с радост ви информира, че в гр. Чипровци и с. Железна стартира проект „Доброволчеството – радост и отговорност” по програма „Младежта в действие”.
Проект „Доброволчествотото – радост и отговорност” е младежка инициатива за развитие на родните селища и организиране свободното време на младежите, чрез насърчаване на активно и отговорно европейско гражданско съзнание. Проектът цели да популяризира доброволчеството чрез създаване на доброволческа мрежа, организиране на неформално обучение, доброволчески акции и инициативи, изискващи креативност и окуражаващи младежкото творчеството . Проектните инициативи са обмислени и разработени от младежка група на сдружение „Чипровци, Алтернатива и Развитие – ЧАР”. Финансовата подкрепа на програма „Младежта в действие” на Европейската комисия е на стойност 4 000 евро.
По проекта е предвидено създаване и реализиране на проекти за появата на „Цвят и Светлина”/ освежаване на площада в Железна, изрисуване на заслона на Гушовски манастир в Чипровци и коледна украса в двете населени места/, организиране на свободното време на младежи и деца – спортни танци, футбол и тенис на маса през лятото, както и изработване на брошура за европейски младежки добровлочески акции и доброволчеството в родния край.

https://www.facebook.com/groups/175734459142670/

_________________
"Торлакът се навежда само тогава, когато трябва да пие вода от кладенец."
avatar
tcvetelinka
модератор
модератор

Брой мнения : 4650
Join date : 22.03.2008

Вижте профила на потребителя http://crazy2002-tcvetelinka.blogspot.com/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите